X
Ще гласувате ли на предстоящите местни избори?
 
Сливен - виж всички новини
С нормална интензивност се извършва движението по пътищата в Сливенско
06.10.2015 17:54 / Сливен / Новини
Сливен. С нормална интензивност се извършва движението по пътищата в Сливенско. Няма нередности и проблеми на пътя, съобщи за Радио „Фокус”-Сливен дежурният в КАТ, Пътна полиция – Сливен.
За неопределено време е в сила ограничението за автомобилите по пътя Сливен – Ичера. Заради свлачище, предизвикало пропадане на пътната настилка в участъка между местността „Моллова гора” и разклона за „Карандила”, пътят остава затворен. За пътуващите в посока Сливен-Ичера-Котел и обратно се препоръчва преминаване през кръстовище „Петолъчката”. В сила е и ограничението за тежките камиони над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки. До края на септември временно е затворен за движение пътя между село Божевци и местността „Варницата” на пътя Бяла – Стара река. Обходният маршрут е през Стара река – Средорек – Божевци и обратно. Той е сигнализиран с необходимите знаци. Трафикът по ...
НОВИНИТЕ ОТ ВЧЕРА ВСИЧКИ НОВИНИ | 0
Последни новини - до 05:00 часа

 
 
 
Трафик
Времето
Атмосферното налягане е по-ниско от средното и през деня ще продължи да се понижава. Oблачността от запад ще се разкъса и ще намалee, на много места до предимно слънчево. Облачно, с превалявания, ще се задържи времето в Източна България. През деня и там валежите ще спрат и облачността ще намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максимални температури между 19° и 24°, в София максимална около 21°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи за „Фокус” дежурният синоптик Боряна Маркова.
Над Черноморието ще бъде предимно облачно. На много места ще има превалявания. По-късно през деня валежите ще спрат, а облачността ще намалее. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максимални температури 20-23°, близки до температурата на морската вода. Вълнение на морето 1-2 бала.
Над планините облачността също ще намалее. Ще духа слаб, по високите части умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 15°, на 2000 метра – около 9°.
 
Програмата
ДНЕС
УТРЕ

06:00 – 10:00 "Добро утро, България"
Сутрешен информационен блок – новини, трафик, преглед на печата, календар, денят в аванс. Открита линия за слушатели на 0882 802 802.
10:00 – 18:00 “Добър ден” - дневен информационен блок
Преки включвания от репортерите на “Фокус”, актуална трафик информация, анкети, интервюта, мнения и коментари за деня във всеки град. Открита линия за слушатели на 0882 802 802
18:00 – 21:00 "Това е България"
Обзор на деня с коментари по горещите теми на делника. Открита линия за слушателите на 0882 802 802.
21:00 – 23:00 "Златни спомени"
Представяне историята на музиката като стилове и характерните за тях артисти, които са оставили следа във времето. Както се казва в анонса на предаването – то е за музиката, която ще остане и след нас. Предаването има музикално-информационен характер и има за цел, образно казано, да превърне спомените на бащите в информация за децата им. Открита линия за слушатели на 0882 802 802
23:00 – 24:00 "Focus - News"
Всичко по-важно от световните и национални новини. Актуална трафик информация и приятна музика в края на деня.
06:00 – 10:00 "Добро утро, България"
Сутрешен информационен блок – новини, трафик, преглед на печата, календар, денят в аванс. Открита линия за слушатели на 0882 802 802.
10:00 – 18:00 “Добър ден” - Дневен информационен блок
Преки включвания от репортерите на “Фокус”, актуална трафик информация, анкети, интервюта, мнения и коментари за деня във всеки град.
18:00 – 21:00 "Това е България"
Обзор на деня с коментари по горещите теми на делника. Открита линия за слушателите на 0882 802 802.
21:00 – 23:00 “Встреча в сыре”
предаване за руска музика. Касае най-вече руската бардова музика, но не се подминават и новите музикални достижения. Предаване за големите руски изпълнители, за връзките между българските и руските музикални и духовни традиции, предаване за историята, която вдъхновява написването на песни за конкретни събития и герои.
23:00 – 24:00 "Focus - News"
Всичко по-важно от световните и национални новини. Актуална трафик информация и приятна музика в края на деня.
 
Основни категории в сайта:

Централни Новини Регионални новини Трафик Интервюта
За нас:

Галерия Покритие Контакти
Ефир

Он-лайн радио Телефони Предавания
Реклама

Тарифи Покритие Представяне
Други:

начало
за потребителя:

Он-лайн радия Авто вестник
   
Официалната страница Информационна Агенция Фокус във Facebook